Cand am sa ma fac mare…

Unii ajung la varsta maturitatii si inca nu stiu ce vor .Altii se dau interesanti si dau la „n ” facultati . Trebuie sa epatam… „Stiinte Politice” .Ce conteaza ca ma voi sterge drept in dos cu diploma dar a fi „Udrea 2 ” este visul oricarei pipitze in Romania,nu?
Medicina militara …trebuie sa aratam ce interesante suntem …chiar daca in ultimi ani e o facultate unde nu se ocupa locurile …Oare de ce? Cat de imbecil sa fi sa iti pui capul la jug in armata , sa trebuiasca sa ceri voie si sa te duci la WC darmite sa iesi din tara ….? Si inca o armata saraca si deservita ?
Superficialitate …o societate guvernata de usurinta , de neseriozitate … Ce importanta are ce poti face in viitor la modul real .Important este „unde da gasca , fetele si baietii cool” , moda este stapana mea ,nu?
Cum naiba sa te plimbi in perioada in care ar fi trebuit sa te canalizezi pentru examene intre „n-spe” facultati numai ca sa ne dam „baloane de sapun ” in fata altor tembeli de varsta ta?
Este deja superficialitate si prostie !
Unele lucruri nu pot merge spre bine in tara iar printre ele din pacate superficialitatea generatiei proaspat bacalaureate este in cap de lista !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.