Medicina de internet , sportul de internet …

La fotbal si la medicina , tot romanul se pricepe …Zicala este veche .Inca de cand nimeni nici nu gandea la internet si alte cele.Dar apogeul…
Apogeul l-a atins in zilele binecuvantate de Google . Da, Google cu G mare si respect in pronuntie . Acum tot romanul se pricepe la diagnostice si tratamente , cauze si urmari .Si  „sidefecte” .Romanul citeste .Citeste cu nesat , cu aviditate chiar .
El se cred suficient de destept pentru a-si asuma intelegerea si interpretarea celor citite . Asta in varianta in care nu intra pe site-uri obscure sau forumuri de bolnaviori si atunci sa te ti nenicutza de informare stiintifica :
„Am auzit eu ca boala aceea siiigur se trateaza cu ceaiul de cozi de libelule ! ” ” Pai nu cu roua de vant de papadie ?” Fiarta sau uscata la soare ? „
De obicei personajele merg din doctor in doctor sperand sa gaseasca unul sa le cante in struna …Si  culmea ca se gaseste cate unul care sa le faca pe plac …De obicei pe bani grei( si se mai simt si happy cand inghit prafuri despre care nu stiu nimic ! ) .De multe ori nici nu sunt doctori . Sunt doar vraci (a se citi naturopati , homeopati  si alti …pati proveniti din obscure scoli de medicina (sau nu ! ).
Mama lui de Google ! Ca si in fotbal …toti au devenit experti in strategii , toti ar fi dat mai bine cu piciorul in minge .Ca doar au vazut ei pe google .
In gimnastica toti sunt experti si arbitri desi nu au intrat odata intr-o sala de sa faca o rostogolire . Doar au vazut ei pe youtube cum vine cu gimnastica …
Si lista e lunga de  experti de google si internet .
Oameni buni …doar pentru ca stiti sa cititi pe internet asta nu inseamna nimic .Informatia e pretioasa numai cand ajunge la omul in stare sa o treaca prin filtrul gandirii si experientei .
Restul e ploaie si vanare de vant …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.