Cine-i?… Ce-a fost pe-aici?…Ce sa fie? Nu-i nimic.A trecut acceleratul

Uite asa a trecut mondialul asta .Ca acceleratul .Cu altii pe podium .Predictibil . Cu ceva jocuri .Predictibil.
Gimnastica de la noi in continua panta descendenta , catre minus . Predictibil dar trist . Primul mondial fara medali pentru Romania .Nici la baieti , nici la fete .
Se pare ca  se sapa o groapa mare  pentru un sport atat iubit la noi in trecut . Cauze . Cum ar spune americanul „No make sens” sa povestim despre ele fiindca se stiu si nu se face nimic pentru schimbare .Dimpotriva ne multumim cu firimituri si scuze .Tot asa !
Dam vina pe arbitraj „e rai arbitri , nu ne dau ” de parca ar fi la pomana porcului . „Americancele au de toate” … habar nu au cat costa sa faci sport in America … platesti tot si nu iti da nimeni nimic decat daca ajungi SUS dar SUS de tot . Acu daca ma gandesc ca in Romania nu se plateste nimic  nu mi se par asa  mari diferentele la rasplata .Dar e mai usor sa ne plangem.
Nu le placem pe americance, nu le placem pe chinezoaice … nu placem pe nimeni si ne lamentam :au domne’ ceva arbitri cu ale noastre de nu le urca pe podium …Adevarul e ca nu se face mai gimnastica in Romania ,acolo la nivel de copii.
Daca in anii 90  o fata de la lot era produsul selectiei dintre o mie de copii ,acum ajunge la lot  o fata din 30 poate(si-s optimista) . Nu mai exista o selectie reala ci doar ce ramane. Cate dintre fetele actuale de la lot ar fi fost in lotul din anii 2000?! Culme e ca mai si ignoram potentialele !
Iar la  baieti povestea e mult mai trista si mai complicata .Si usor cu alte cauze .
Somn usor Romanie !
var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-26332007-1’]); _gaq.push([‘_trackPageview’]); (function() { var ga = document.createElement(‘script’); ga.type = ‘text/javascript’; ga.async = true; ga.src = (‘https:’ == document.location.protocol ? ‘https://ssl’ : ‘http://www’) + ‘.google-analytics.com/ga.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.