Viol

Din presa romaneasca din ultimile zile mi-a sarit in ochi cazul celebrului „viol” de la Jean Monnet …Liceu celebru in Bucuresti , liceu cu elevi bani gata .
Ca nu a fost viol e clar . Comportamentul tinerelor precoce din ziua de azi este destul de deziinvolt .Iar sexul nu este ceva neobisnuit . Din ce spun ei a fost o vanatoare de profesor tanar si chipes . Si prost .Da , prost rau !
Din pacate se pare ca deontologia meseriei de profesor a fost o materie de la care domnul profesor a lipsit la facultatea de educatie fizica .Pacat !
Indiferent cat de „provocat ” ai fi , trebuie sa sti ca a intretine relatii sexuale cu o eleva este ceva greu de admis intr-o societate civilizata chiar si la facultate daramite la un liceu unde sunt minore fetele …
Ceva este putred intr-o societate in care profesorii merg intr-un bar sa bea impreuna cu elevii de liceu . Poti fi profesorul perfect dar daca recurgi la asta pentru a intra in gratia pustanilor bogati este penibil .Inseamna ca nu ai inteles din meseria ta de profesor nimic.
Domnule profesor , a fi profesor nu inseamna doar sa ii inveti educatia fizica ci si a-i educa .Cu conditia sa sti care e moralitatea unei societati normale . Mai e Romania o societate normala ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.