Tristete de sfarsit de an …

Privesc poze de fete tinere ….poze in care pozeaza singure, in fata oglinzii .Poze pe care le posteaza pe retele de socializare in speranta de a fi vazute de oameni (tineri sau batrani nu conteaza ) cu portofele groase . Valoarea este definita de numarul de carduri (conturi ) disponibile .
Fete care accepta prostitutia ca o etapa de „promovare ”  sociala . Ca doar au vazut ele ca o femeie respectabila pe numele ei Monica a reusit perfect in acest fel … Sindromul „pretty women” pare sa fi pus stapanire pe intreaga generatie de adolescente si tinere din spatiul carpato-danubian .
Toate se vor femei fatale , toate isi calca pe suflet, mandrie si demnitate umilindu-se in fata  destinului de femeie de consum . Sperand sa traga lozul cel mare … Intalnirea cu „fat-frumos” .E drept poate sa fie si urat  si badaran  si prost …bani sa aiba .
Tinte vanate ?
 Barbati ajunsi la varsta „delicata”(40 ? 😀 ) care cred ca inca mai „pot” si a lasa consoarta pentru o fatuca e „the best” ce pot face !
Barbati al caror ego e usor de magulit ( neuroni putini cam ca in fotbal ) si al caror cont a crescut fara mare efort  .Usor de muls 🙂
Toate alearga dupa tinte . Ce nu inteleg ele  e ca tintele sunt mult mai putine decat cred . Uneori rateaza tinta initiala  si devin obiecte de folosinta unica intre tinte diverse .
Daca una reuseste  inseamna ca alte multe fete vor sfarsi bolnave , terfelite , umilite …
Asta e trist …putine fete par sa viseze sa fie  medic ,educatoare  sau   o  cosmeticiana priceputa .Putine viseaza sa fie mame …
Non valoarea este singura care guverneaza Romania …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.