Inca un pas

A mai trecut o săptămâna către olimpiada … A trecut și „trialul ” romanesc . 
Fara surprize . Cred ca echipa a fost făcuta acum un an  și asta fără dubiu .
Soluri făcute de Adriana Pop . Frumoase idei dar mai trebuie și interpretare . Deocamdată am văzut sclipiri frumoase doar la Sandra la sol . Ea are acea feminitate care ii permite sa se apropie de coregrafie oarecum  dar mai e mult pana departe . Cred ca au fost  făcute destul de târziu  și nu vor apuca sa le repete atât de mult încât sa le simtă .
Am văzut o Diana Bulimar ținuta în umbra (fetita asta merita mai mult decât  poziția de deschidere 😦 ) și o Diana Chelaru pe care aproape  cred ca nici nu o vor folosi la Olimpiada . 
NU AM VĂZUT NOTE D ! Deși la nivel mondial notele D sunt foarte importante  lipsa de transparenta a federație a fost  încă o data demonstrata : Ce nevoie e sa se știe de la ce D au pornit notele ? :)) Dar sa nu se plângă de surprize peste 3 săptămâni ! 
Inca  un mare minus … zgârcenia de final a competiției … Romania nu e în stare sa facă rost de un podium decent ? Nu e în stare sa confecționeze câteva medalii sau măcar o cupa …Pana și la competițiile de copii exista asa ceva ! Asta a fost  trist la fel ca și absenta unui imn  al învingătorului  . Oare cât de greu era sa fie asa cum trebuie pana la capăt ? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.