o alta zi

O zi interesanta 🙂 Maroney  si-a facut cadou medalia de aur iar Sandra a fost destul de inteligenta sa o prinda . Bravo ei , bravo ca in anul care a trecut a „crescut” frumos , bravo ca nu s-a lasat batuta si data la o parte (nu ma refer la acest concurs 🙂 ). Bravo ca a stiut sa prinda ocazia cand i s-a oferit . Norocul ei ca nu a intrat in varf de forma la europene …
Maroney nu stie sa sara decat perfect . Cand ceva nu a mers nu a cedat din tinuta si frumusetea zborului chiar daca si-a frant aripile . Asta nu ma poate face decat sa o respect . Poti cadea dar elegant e sa cazi frumos . Acest lucru i-l pot contesta doar nepriceputii .
Pe de alta parte m-am tavalit  de ras ascultând vesnicile teorii conspirationiste si ura viscerala a unora catre americani . Fiecare cu marotele lor dar e pacat ca o tara fost comunista continua sa tina poalele Rusiei  … Pentru ca ura asta are exact aceasta sursa .
Sau  dispretul catre orice nu e romanesc . Esti roman ? Dupa teoriile lor nu ai voie sa ți cu alta tara …Nu ai voie sa iubesti alta tara . Merde ! Pai sa zicem ca mama ta care te-a nascut se poarta urat cu tine , te mai si bate si nu te hraneste . Ba te mai si abandoneaza in plus :))
Se gaseste o alta mai de doamne ajuta care se poarta frumos cu tine …casa ,masa ,ceva educatie … Dupa teoriile patriotarde tu trebuie musai sa o iubesti pe aia de te nascu si te arunca .Ca asa e patriotard .:D  Si eventual sa dai cu flit la cea de nu te lasa sa mori desi nu avea nici o obligatie sa o faca …:)) Pentru ca dragi mei romani verzi tarile unde traim  nu aveau nici o obligatie si  multe dintre ele ne-au dat mai mult decat avea obligatie Romania sa o faca . Imi pare rau sa o spun dar asta e adevarul . Poate de la straini te-ai astepta la palme dar cand palmele vin de la cei care ar trebui sa te respecte e dureros !

2 gânduri despre „o alta zi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.