Despre iubire

Ce mai facem noi ? 🙂
Muncim , suntem busy.Nu ca nu m-as fi asteptat la asta …
Aproape ca deabia ne mai vedem si adunam pe acasa .
Marele plus pe care l-am descoperit in  perioada care a trecut a fost entuziasmul cu care oameni  fara nici un interes au intins maini de ajutor .
Copii au reusit un lucru fantastic . Au pus pe picioare o sala de gimnastica , competitiva . Sala renovata , reconstruita , rearanjata de ei de la primul cui .Echipament nou-nout .
Nu este un lucru  usor . Ca sa intelegem putem sa ne gandim ca Romania ca si tara nu stiu sa fi deschis vreo sala noua de gimnastica  in ultimii 15 ani (poate chiar  20 ) . Mai degraba a inchis .:D
In fine , nici aici nu a fost „piece of cake” . Dar a fost realizabil . Si incredibil e ca au gasit oameni care au intins maini de ajutor cand au avut nevoie . Romani , canadieni , americani … oameni speciali care veneau sa-i ajute muncind sau daruind …jos palaria .
Tot atat de adevarat e ca am vazut si romani care incercau sa le ia si pielea de pe ei cand puteau …Dar pentru toti ceilalti care au sarit sa puna umarul la acel loc numit „Alpha” nu poti decat sa uiti ca au existat si lichele.
Acum incepe partea de marketing , de publicitate , de a construi reputatia . Deloc usoara si care cere multa rabdare . Dar au deja copii de competitiv . Copii care au venit dupa ei de la clubul de unde au lucrat .  Si deja au inceput sa vina pui mici . Oamenii ii iubesc si asta pentru ca sunt ei inainte de toate oameni . Oameni cu mult talent , cu multa pasiune pentru ceea ce fac . Oameni care iubesc si se vede . Isi iubesc profesia , se iubesc si pun multa iubire in ceea ce construiesc .
Povestea lor este o poveste coborata chiar din cartile de basme . Frumosi si buni la suflet impart in jurul lor din ceea ce sunt si asta ii face speciali pentru  multi . Copii ii iubesc si ei nu pot fi pacaliti . Nu poti mima in fata lor pentru ca ei te vor mirosi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.