Despre nervi si gimnastica .

Am scris la nervi postul trecut dar recitindu-l cred ca am fost chiar blanda …
Situatia uneia dintre matusile mele care a ajuns sa nu mai aiba bani de gaz si mancare in casa pentru ca cei 5 milioane de lei pensie nu-i ajung nici de medicamentele batranetii m-a indignat si intristat .Pentru ca stiu ca sunt foarte multi batrani care nu au nici cei 5 milioane pensie …
Si mai sunt si multi tineri carora leafa , nici ea prea mare , nu le ajunge pentru minimul necesar … Ca un copil nu se creste cu aer … Dar e vorba goala sa incerci sa crezi ca lucrurile vor merge mai bine .
Sa lasam la o parte asta ca nu putem schimba nimic …Mentalitatea ar trebui schimbata si aia e cel mai greu de schimbat .
Gimnastica ..ca la asta ma uit acum …Cupa de la Doha . Unde  tarile bune ori nu au fost (US/Rusia/Italia) ori si-au trimis esalonul doi sau trei ca valoare (vezi China,Canada ,Australia,etc).
Noi am preferat sa trimitem crema ca doar e mai bine sa eviti concursurile unde e concurenta si sa te bati cu cei mai slabi sau intre ai tai daca se poate … Proasta politica si paguboasa pe termen lung.
Mi-a placut enorm Andrei dar de el stiam ca poate fi asa … I-ar mai trebui si antrenori care sa-l ajute sa creasca dar deocamdata se pare ca federatia e ocupata cu alte probleme nu sa faca curat in curtea gimnasticii masculine .Prea multe orgolii si interese marunte .
La fete Diana a castigat si daca fetitei asteia i s-ar fi acordat aceeasi atentie in ultimii ani ca Larisei ar fi ajuns departe … Are o inteligenta a miscarii pe care nu o au multe …Iar eleganta cu care a raspuns interviului in engleza ii da cu un mare plus in fata multora . Diana e un copil inteligent care nu poate fi manipulat si asta ma face sa inteleg de ce nu este un sportiv „comod” pentru un anume tip de antrenori …
Bravo Diana ! Poti depasi pe multe ! Indepartarea ta din finala de la Londra a fost o mare nedreptate !
Deci ne-am „batut” cu multe „no name”…Finala de barna cu malaesia sau RSA come on  :)))
Sa nu ne imbatam cu pa rece dragilor …
Pacat … unii chiar nu vor sa inteleaga ca gimnastica nu inseamna doar trecut …ca trebuie sa invete tehnici  si strategii noi daca vor sa  mai existe si un viitor …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.