Filantropia si ecologismul din varful buzelor …

Ce imi plac oamenii care predica depre filantropie , ecologism , natura , socialism si alte tendinte trendi din varful buzelor …. din varful patului  …
Cum naiba sa iti permiti sa te dai rotund si plin de sentimente mari fata de Mama Natura cand tu iti petreci  viata intre bulevarde ,mall-uri si cafenele bucurestene ?
Vrei ecologie ? Du-te mama si traieste in creierul muntilor … sa vezi cum e sa te scoli dimineata sa spargi lemne , sa dai de mancare la animale , sa scoti de cateva ori pe zi apa de la fantana ( si asta zi de zi ! nu doar in vacante  !) … Sa te speli la lighean … aia este ecologie ,u sa te plimbi in ultimii adidasi de fitze  cumparati din bani de la mami si tati . Si nici sa te aduni la „revolutii facebook” … Come on !
Iti plac animalele? Cainii ? Ia-i mama acasa la tine , ingrijeste-i , da-le mancare si poarta-le de grija strange mizeria zi de zi dupa ei ! Lasa filantropia pe banii altora deoparte …
Cati dintre acesti „Gica-Contra” de pe strazi ar scoate din buzunar macar 5% din ce castiga pentru una dintre cauzele pe care le flutura ? Asta in cazul in care castiga pentru ca am asa un feeling ca destui dintre vocalii strazi traiesc pe banii babacilor  .
Da ! Si ecologismul si respectul fata de natura sunt cauze frumoase si demne de toata admiratia (departe de mine sa le bagatelizez ! )dar respectul trebuie inceput din imediata ta apropiere … cati dintre cei ce isi flutura ideile prin Bucuresti azi isi tin curat macar in propria lor camera ? Isi spala macar popriile lor rufe ?
Incepeti ecologismul din propria voastra ograda ! Altfel totul ramane la stadiu de fariseism . 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.