Dependenta de fericire

Ne este frica sa zambim , ne este frica sa ne aratam sentimentele , sa fim generosi . Ne este frica ca nu vom primi nimic la schimb uitand ca dragostea nu este un „schimb „. Dragostea nu este un targ .
Nu imi iubesc copilul asteptand ceva . Nu poti iubi in felul asta .Nu iti poti iubi parinti pentru ca ti-au dat ceva ci pentru ca ii iubesti pur si simplu . Copilul il iubesti indiferent cum ar fi el . Ca te poate dezamagi ? E  drept si e posibil . Dar asta nu te poate face sa incetezi sa-l iubesti DACA l-ai iubit .
Pentru ca dragostea nu e alcool sa se evapore . Chiar si ranita ea nu inceteaza sa existe . Doare , capata alte forme dar nu inceteaza sa existe . Asa ca atunci cand spui „am iubit” este un mare neadevar . Iubirea nu are decat un timp : PREZENT .
Ne place sa dam vina pe altii pentru ceea ce ne face pe noi nefericiti . Dar singurii care pot purta vina suntem noi  . Noi si alegerile noastre .Cand incerci sa iti negociezi sentimentele pierzi . Pierzi pentru ca uiti esentialul . Dragostea este singurul lucru inepuizabil .Poti da atat de multa fara frica ca o vei termina vreodata .
Ca sunt sau nu fericita?
 Este la indemana mea … Daca aleg ca numai mersul la stele ma face fericita probabil ca voi muri fara a imi atinge starea de fericire . Dar daca aleg sa ma bucur de rasaritul de soare , de un zambet pe care il intalnesti pe strada  , de jocul unui copil …. ei bine asta s-ar putea sa imi aduca sansa sa fiu fericita.
Iar fericirea este poate cel mai puternic drog . Si ce poate fi mai sanatos decat dependenta de fericire ?
Sa nu uitam sa le zambim celor pe care ii iubim chiar daca ei par mai incruntati decat o zi de ploaie .Daca exista sansa sa le risipim  norii atunci merita sa facem risipa de dragoste si zambete .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.