Alegeri

Cum e viata asta , a naibii …
Te pune cateodata sa faci alegeri  . Pur si simplu  nu poti sa  te eschivezi , nu o poti lalaii . Trebuie sa iei taurul de coarne si sa alegi .E alba , e neagra . Tu trebuie sa hotarasti si in momentul ala apuci pe un drum . Daca esti suficient de intelept alegi drumul cel mai bun pentru tine . Daca nu, viata iti joaca feste si te trezesti singur in viata  .
Asta e, alegi, si pleci pe alt drum . Deseori fara intoarcere .
  Intelepti sunt cei ce isi aleg tovarasi de drum pe care sa se bazeze  indiferent cat de multe furtuni  vin peste ei . Pentru ca in viata nu e totuna daca stai alaturi de umbre sau de adevaruri . Drum bun , alaturi de umbre . Dar sa nu  plangi cand te vor parasi . Pentru ca pe umbre niciodata nu te poti baza cand este greu in viata . Si tineretea nu va fi o scuza in fata  tristetii .
  Asa ca  hai sa ne trezim dimineata  , intelepti , si sa privim cu realism viata . Pentru ca nu e asa  ? Exista o clipa magica  , in fiecare dimineata , in care  putem schimba drumuri .
  Viata are o evolutie radianta . Plecam dintr-un punct si prin alegerile pe care le facem ne indepartam atat de punctul zero dar si de alte posibile destinatii . Alegem drumuri care ne vor indeparta de altele . Cu cat  trecem mai mult prin viata cu atat mai departe de visele adolescentei vom fi  si nici drumuri inapoi catre ele nu vom gasi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.