Orgolii si violuri

Nebunia exodului  a cuprins Europa … Imaginile par desprinse din filmele SF .

Europa a cazut in propria nebunie , incapabila sa reactioneze unitar ea se balbaie in fata agresivitatii cu care vin .

A cui e vina ? Unii spun ca americanii , alti ca musulmanii , altii ca Zeii :))

E drept ca  e mai simplu sa cauti conspiratii si sa dai vina pe ele . Ma tem ca nu are nimic de a face cu conspiratiile ci cu Foamea . Foamea de mai bine ( acest mai bine are  sensuri total diferite in functie de  cel care il vrea ) , foamea de securitate.

Cei mai multi sunt evident disperati sa ajunga la mai bine ( sau foarte bine ) . Atat de disperati incat risca  tot . Chiar si viata copiilor ceea ce mie mi se pare inadmisibil .

Evident ca printre ei se afla si multi extremisti islamici care vor  pregati lucruri pe care nu ni le dorim .

Ce mi se pare o mare greseala este incapacitatea Europei de a-si proteja granitele. Aceasta mareata Uniune este incapabila sa impiedice exodul . Ea este creata artificial pe prea multe orgolii si prea conflicte istorice . Nici macar economic nu au prea multe in comun . Nebuni au fost cei ce au crezut in ea …

Oricum , revenind la imigranti … scapati din dictaturi ( hai sa fim seriosi si sa ne amintim trecutul nu foarte indepartat ) au fost incapabili sa mearga catre democratie . Parerea mea este educatia lor , trecutul lor istoric , felul lor de a fi nu se potrivesc cu democratia . Se pare ca ar trebui condusi … cu mana de fier . Asa ca in lipsa acestei maini de fier s-a instaurat haosul la ei .

Si incearca sa mute nebunia in Europa . Si vor reusi …Pentru ca acolo sunt prea multe orgolii .

Pentru ca facerea de bine e f…re de mama ,nu-i asa ? I-a mancat undeva pe occidentali sa-i caineze ? Acum , na ! Scarpinati-va ! Cam asa se intampla si cu tiganii pe vremuri . In 1998-1999 , fiind in stagiu la Paris primeam lectii de umanitate de la francezi ( cu privire la tigani ) . Na , ca le-a iesit pe nas umanitate!

Europa va deveni un spatiu din ce in ce mai sufocat : de oameni , de orgolii , de prea multa umanitate , de lipsa de umanitate (paradox ,nu? ) … Europa cade in  plasa propriei prostii .

Sper sa fie o lectie de invatat . Dragostea cu sila se cheama viol … Cam asta a fost Uniunea Europeana . Un viol contra istoriei .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.