Romania … again ?!

E iar sezon de mitingeala . A iesit romanu’ verde iar la proteste  … In umila mea memorie mi-i aduc aminte la alte proteste ( jur ca aceiasi ) chinuindu-se sa ii aseze pe PSD-isti  in motul cozonacului . Aia de vor sa ii dea jos acu …

Iar la vremea aia ma chinuiam sa le explic la unii sau altii ca Feti-Frumosi nu exista in Romania ! Ca problema nu e nici macar in politicieni ci in putregaiul care a cuprins Romania de zeci de ani , incetul cu incetul .  Problema este cum vedeti voi viata , cum acceptati lipsa de lege atunci cand va convine dar  tot voi o contestati cand va atinge .

Adorati mariri fara sa va intrebati de unde vin  , adorati fandoseala pe care nu v-o permiteti . Adorati zile libere cu pogonul de zilele tuturor sfintilor din calendare . Furati de unde puteti si ce puteti ( chiar daca nu e numit furt ) . Va faceti ca munciti , munciti la bani negri ca sa nu platiti taxe uitand ca din taxele alea ar trebui sa va vina bani de la sanatate si educatia pruncilor vostri pe care in  inconstienta voastra ii plimbati pe la mitinguri potential violente ( mi se pare absoluta inconstienta ) .

Asa ca dragilor , nu ma impresioneaza . Mitingurile astea sunt repetitive de aproape 30 de ani . Nu au schimbat nimic si nu vor schimba NIMIC . Pentru ca ce este defect este profund … politicienii vostri sunt doar motzul cozonacului . In Romania cozonacul este stricat si putred demult !

 

PS. June 28 – update … Despre ce vorbeam ? Nimic nu se schimba . Traiasca cozonacul si sa ajunga la toata lumea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.